Loading...

Trgovina

 • Blazina polnjena s sivko je ročno delo oseb z motnjo v duševnem ali telesnem razvoju. Je čudovita dekoracija v prostoru; na kavču ali drugih prostorih. Blazina je primerna kot opora pri sedenju, poležavanju ali sedenju v pisarn. Glavna vrednost blazine je, da se z mečkanjem ali naslanjanjem nanjo sprošča prijeten vonj sivke.

 • SREDNJEVEŠKI TRG LEMBERG Z ROTOVŽEM
  Doživite srednjeveški trg Lemberg z Rotovžem, ki sodi med najbolje ohranjena avtentična jedra na Slovenskem. Pestra zgodovina nekdaj slavnega trga Lemberg, njegova tisočletna zgodovina in unikatna zgodba se je ohranila vse do danes. Pobližje jo lahko spoznate v Muzeju na Rotovžu.
 • Doživetje v Muzeju baroka

  1,008,00
  MUZEJ BAROKA
  Na ogled vas vabi  Muzej baroka, ki  ponuja stalno razstavo 43 originalnih več kot 260 let starih lesenih kipov iz baročnih kalvarijskih kapel iz sredine 18. Stoletja. Originalne kipe si lahko ogledate in doživite iz vseh zornih kotov, kar omogoča vpogled v kiparsko ustvarjanje tistega časa.
 • Pivovarna in pivnica Lipnik proizvaja domače testenine omamnega okusa in pristnega vonja po domačnosti. Naravno sušene testenine so izdelane po tradicionalnem postopku izdelave testenin, s slovensko ustvarjalnostjo družine Lipnik. Zmešani svedrci vsebujejo: pesine, špinačne, sipine in pšenične testenine.

 • Knjižica Šmarske (pos)rečenice zajema 274 strani, v kateri so zbrani citati šmarskega narečja s prevodi po posameznih poglavjih. Knjižica je nastala na podlagi facebook skupine Šmarski Argo, katere ustanovitelja sta Janez Čakš in Žiga Petek, ki sta bila tudi glavna pobudnika knjižne različice.

 • Vabimo vas, da kupite spominsko skodelico Šmarja pri Jelšah, ki jo krasi podoba orientalsko okrašenega stropa v mavrski sobi v Jelšingradu.  
 • ČAR VRTA, Nada Vreže s.p.
  Pod več kot sto let staro lipo in orehom, poleg cerkve sv. Roka nad Šmarjem pri Jelšah, stoji vsaj dve stoletji stara hiša, za katero je na sončni, južni strani čaroben VRT z RAZGLEDOM po slikoviti kozjanski pokrajini, ki je že gostil ekipo TV Ambientov in bil po njenem mnenju v aprilu 2020 uvrščen med 8 najlepših vrtov v Sloveniji. V vrtu se lahko pod strokovnim vodstvom sprehodite med številnimi vrstami okrasnih trajnic in drevnin, mnoge med njimi imajo tudi zdravilne in začimbne učinke. Pridite in doživite vrt z vsemi čutili in ob obisku napolnite svojo dušo. CENA:
  do 10 oseb: Po dogovoru
  nad 10 oseb: 8€/osebo
  nad 20 oseb: 7€/osebo nad 30 osebo: 6€/osebo
 • Dišeča blazinica je polnjena s sivko in polnilom za igrače. Vsak dotik ali pogled nanjo ti misli ponese v kraj, ki si ga obiskal, hkrati pa pomaga odganjati molje.
 • Vsi so polnjeni s sivko in polnilom za igrače. Oddajajo prijeten vonj, ter pomagajo odganjati molje, hkrati pa so lahko kot igrača, spominek ali za popestritev vašega doma.
 • Krpa Sveti Rok temelji na motivih iz grajene kulturne dediščine občine Šmarje pri Jelšah, ki so eden od najbolj prepoznavnih turističnih produktov kraja, hkrati pa so tudi predmet lokalnega ponosa, zavedanja o tem, da imamo v občini spomenike, ki so ne le lokalne ampak nacionalne vrednosti. Izdelek je izdelan iz 100% bombaža, potiskan pa je z analogno tiskarsko tehniko - sitotiskom.
 • V paketu je 5 različnih voščilnic. Vse so narejene s srcem, saj so ročno delo oseb z motnjo v duševnem ali telesnem razvoju. Zaželite z njimi lepe praznike svojim ljubljenim.

 • ZELIŠČNA KMETIJA GORSKA ROŽA
  Na Zeliščni kmetiji Gorska roža si boste pod vodstvom ogledali kako pridelujejo zelišča in nastanek njihovih izdelkov. Zelišča pridelujejo na sonaraven način – naravi prijazno, brez mineralnih gnojil in škropiv ter ročno obdelujejo polja. Z načinom pridelave ne pridelajo ogromnih količin, so pa zato ta zelo kakovostna. Skrbno shranjenih zelišč se boste naužili v shrambi zakladnice zdravja, kjer si jih boste lahko tudi kupili za domačo rabo. Svoje brbončice pa boste razvajali z domačimi ajdovimi palačinkami, zeliščnimi namazi in pirinim kruhom.

Title

Go to Top