Project Description

Apartma Hilltop Haven

KONTAKT

Gaj 6a

3240 Šmarje pri Jelšah

E: operckal@gmail.com

T:+386 40 869 399

OBRATOVALNI ČAS

Odprto po predhodnem dogovoru.

Dobrodošli v Apartmaju Hilltop Haven, vašemu oddihu na podeželju v bližini Šmarja pri Jelšah! Vabimo vas, da se nastanite v našem družini prijaznem apartmaju, ki se nahaja na vrhu slikovitega hriba in vam ponuja čudovit razgled na dolino. Nahajamo se v neposredni bližini Šmarja pri Jelšah, območja, ki je bogato s številnimi znamenitostmi in naravnimi lepotami.

Med vašim bivanjem v Apartmaju Hilltop Haven vam omogočmo odkrivanje vseh čudes, ki jih ponuja okolica. V bližini boste našli slikoviti grad Podsreda, čudovit dvorec Jelšingrad in Kalvarijo s cerkvijo Sv. Roka. Ne smete pa izpustiti tudi bližnjih Term Olimje, kjer se boste lahko razvajali v termalnih bazenih, uživali v sprostitvenih tretmajih in se prepustili popolni wellness izkušnji.

V širši okolici se razprostirajo čarobne naravne poti, kot je naravni park Kozjansko, ki vas bo navdušil s svojo pestro floro in favno. Prav tako vabimo k obisku romantičnega gradu v Celju, kjer boste spoznali njegovo bogato zgodovino in uživali v čudovitem ambientu.

Po celodnevnem raziskovanju se vrnite v Apartma Hilltop Haven in se sprostite na balkonu, občudujte prekrasne razglede ter napolnite pljuča s svežim podeželskim zrakom. Naš apartma vam bo nudil prijetno in dobro opremljeno zatočišče, kjer boste lahko obnovili energijo za nova odkrivanja.

Pridružite se nam v Apartmaju Hilltop Haven, vašemu idealnemu izhodišču za raziskovanje čudovitih znamenitosti v okolici Šmarja pri Jelšah. Prepustite se čarom podeželskega oddiha, medtem ko ustvarjate nepozabne spomine v tem osupljivem okolju.