Loading dogodki
Ta dogodek je minil.

Zakaj ne bi bili letos del vinsko-čokoladne festivalske zgodbe tudi vi?

Vino in čokolada sta zagotovo dva izmed največjih gurmanskih užitkov v življenju, njuno povezovanje in združevanje je izziv, ki vas bo zagotovo presenetil.

Festival vina in čokolade 2021

Pridružite se nam na edinstvenem festivalu, ki združuje dva tako različna, a hkrati tako povezana okusa: vino in čokolado. Sprehodite se po idilični vasici Olimje, kjer boste na kozjanskem podeželju začutili vso pristnost okusov.

Festival je z leti prerasel v zanimiv družabni dogodek in družinsko doživetje, ki navdušuje vse generacije obiskovalcev in obiskovalk. Vodilo našega festivala se ni spremenilo od samega začetka: gurmansko doživetje in zadovoljstvo vseh udeleženih, tako obiskovalcev festivala, razstavljavcev kot tudi izvajalcev animacijskega programa.

Pridružite se nam v soboto, 12. junija 2021, na stojnicah vzdolž ceste, ki vodi skozi vas Olimje. Stojnice z zanimivo ponudbo bodo za vas obložene med 9. in 18. uro.

Zagotovite si vse, kar potrebujete na prihajajočem kulinaričnem dogodku. Z nakupom voucherja si boste zagotovili 5 kuponov ter 1 kozarec za vino. Prejeti voucher boste ob prihodu na festival predložili na blagajni.

Title

Go to Top