Loading...

Trgovina

 • PAKET 1: KOSILO + POLIČ VINA 22,00 EUR
  Domačija Ilek - VISIT Podčetrtek
  Domačija Štravs  - VISIT Podčetrtek 
  Hiša vin Emino  - VISIT Podčetrtek 
  Turistična kmetija Založnik -  VISIT  Šmarje pri Jelšah
  Turistična kmetija Smoletova gorca -  VISIT  Šmarje pri Jelšah 
  Rezervacije in informacije ponudnikov: 
  Visitsmarje.si in Visitpodcetrtek.com
  Nakup paketov Vinsko turistične poti Šmarje – Podčetrtek samo na spletni strani VISITSMARJE.SI
 • PAKET 2: DEGUSTACIJA 3 VZORCEV VINA S PRIGRIZKOM 12,00 EUR
  Domačija Štravs  - VISIT Podčetrtek  
  Hiša vin Emino  - VISIT Podčetrtek
  Center za promocijo vina, kulture in turizma  - VISIT Podčetrtek
  Vinogradništvo Plevnik -  VISIT  Šmarje pri Jelšah 
  Šmarska vinska klet -  VISIT  Šmarje pri Jelšah 
  Zidanica Zdolšek -  VISIT  Šmarje pri Jelšah 
  Gorca pri Krašu-  VISIT  Šmarje pri Jelšah 
  Vinogradništvo Namurš -  VISIT Šmarje pri Jelšah 
  Vina Mramor - VISIT PODČETRTEK
  Rezervacije in informacije ponudnikov: 
  Visitsmarje.si in Visitpodcetrtek.com 
  Nakup paketov Vinsko turistične poti Šmarje – Podčetrtek samo na spletni strani VISITSMARJE.SI
 • Na Bajsovi oljarni proizvajajo bučno olje s česnom, ki vam popestri solate in slane jedi. K solati ne boste več rabili dodajati česna, saj je v olju že le-ta prepražen in iztisnjen. Naredi se po isti metodi kot 100% bučno olje, le da se na koncu praženja doda česen, ki se skupaj z bučnimi semeni iztisne v stiskalnici.
 • Dišeča blazinica je polnjena s sivko in polnilom za igrače. Vsak dotik ali pogled nanjo ti misli ponese v kraj, ki si ga obiskal, hkrati pa pomaga odganjati molje.
 • Vsi so polnjeni s sivko in polnilom za igrače. Oddajajo prijeten vonj, ter pomagajo odganjati molje, hkrati pa so lahko kot igrača, spominek ali za popestritev vašega doma.
 • ZELIŠČNA KMETIJA GORSKA ROŽA
  Na Zeliščni kmetiji Gorska roža si boste pod vodstvom ogledali kako pridelujejo zelišča in nastanek njihovih izdelkov. Zelišča pridelujejo na sonaraven način – naravi prijazno, brez mineralnih gnojil in škropiv ter ročno obdelujejo polja. Z načinom pridelave ne pridelajo ogromnih količin, so pa zato ta zelo kakovostna. Skrbno shranjenih zelišč se boste naužili v shrambi zakladnice zdravja, kjer si jih boste lahko tudi kupili za domačo rabo. Svoje brbončice pa boste razvajali z domačimi ajdovimi palačinkami, zeliščnimi namazi in pirinim kruhom.
 • VINO KOLAR
  Vabljeni na vinogradništvo Kolar, ki se nahaja v bližini rojstne hiše Antona Martina Slomška in rastišča velikonočnice, na osamelem Krasu, pobočjih nekdanjih vinogradov Celjskih grofov, kjer že od leta 1602 uspevajo Kolarjeva vina.​​ Popeljali vas bodo skozi uspešno podjetniško zgodbo in vam pripravili degustacijo vrhunskih vin, ki uspevajo v njihovih vinogradih, in pogostitev z lokalnimi izdelki bližnjih kmetov.
 • ŠMARSKA VINSKA KLET
  Vabimo vas v Šmarsko vinsko klet, kjer vas bomo razvajali z vodeno degustacijo kakovostnih vin naših lokalnih vinogradnikov. V vinski kleti domuje Društvo vinogradnikov in kletarjev »Trta«, ki trenutno združuje 196 odličnih lokalnih vinarjev in deluje že od leta 1994, njihova vina pa so na voljo v Šmarski vinski kleti.   
 • SREDNJEVEŠKI TRG LEMBERG Z ROTOVŽEM
  Doživite srednjeveški trg Lemberg z Rotovžem, ki sodi med najbolje ohranjena avtentična jedra na Slovenskem. Pestra zgodovina nekdaj slavnega trga Lemberg, njegova tisočletna zgodovina in unikatna zgodba se je ohranila vse do danes. Pobližje jo lahko spoznate v Muzeju na Rotovžu.
 • Doživetje v Muzeju baroka

  1,008,00
  MUZEJ BAROKA
  Na ogled vas vabi  Muzej baroka, ki  ponuja stalno razstavo 43 originalnih več kot 260 let starih lesenih kipov iz baročnih kalvarijskih kapel iz sredine 18. Stoletja. Originalne kipe si lahko ogledate in doživite iz vseh zornih kotov, kar omogoča vpogled v kiparsko ustvarjanje tistega časa.
 • PIVOVARNA LIPNIK
  Obiščite Pivovarno Lipnik, ki je znana po dolgoletni tradiciji proizvajanje lokalnega, domačega piva.  Popeljali vas bodo čez proizvodnjo piva ter vam predstavili njihove različne pivovske izdelke. Ob predstavitvi uspešne podjetniške zgodbe boste degustirali različne vrste piva (svetlo, temno, pšenično) ob domačih dobrotah, ki jih pečejo v domači pivnici.
 • CVETKE V GOZDU
  Je še en super projekt, ki je rezultat sodelovanja večih organizacij in posameznikov našega lokalnega okolja.
  V inovativni turistični atrakciji Šmarja pri Jelšah, v naravi in miru se nahaja Hiška v gozdu. V kateri Visit Šmarje pri Jelšah organizira superca doživetja po naročilu, možnosti izvedbe za par, manjšo družbo ali otroke z animacijo - Mladinski kulturni klub Netek.
  Še veliko več je doživetje v Hiški v gozdu, saj za slane ali sladke pregrehe poskrbi brunch_queen_, ki je mlada nadarjena študentka prehrane, ki svoje paketke naredi več kot popolne. Poskrbimo tudi za super fotke za nepozabne luštne spomine.
  Za dodatne informacije, kot so cena in drugo nam pišite na e-mail naslov cvetkeVgozdu@gmail.com .

Title

Go to Top